Home / Opening Calisthenics Maximapark

Opening Calisthenics Maximapark

Opening Calisthenics Maximapark

Het heeft even geduurd maar dan heb je ook echt wat. Het sportieve Maximapark beschikt nu ook over een calisthenics en bootcamp park. Het park dat aan het Lint ligt, is er op initiatief van vijf Leidsche Rijners gekomen. Afgelopen zaterdag vond de officiële opening plaats en wij waren er bij!

Het programma

Wethouder Kees Geldof was ook aanwezig en mocht het rode lint doorknippen. Na de officiële opening van het streetworkout park gaf het team van Calisthenics Zeist een indrukwekkende demo en liet het de mogelijkheden van het park zien. Vervolgens kon het publiek zich in het zweet  werken. Er werden twee wedstrijden gehouden. Wie het langst aan de bars kon blijven hangen en wie de meeste push-ups kon uitvoeren. De prijs? Een felgroene goodybag van StreetGains :). Afsluitend kon er een interessante calisthenics workshop worden gevolgd, verzorgd door Papito, Thijmen en Bo van Calisthenics Zeist.

Calisthenics trainingen in het Maximapark

Het streetworkout park Is erg actief en er worden regelmatig verschillende trainingen georganiseerd. Zo vinden er bij voldoende aanmeldingen, op maandagen calisthenics trainingen plaats. Je bepaalt zelf wat je de training waard vind en hiervoor wil betalen (pay what you want-principe). Bezoek de Facebook-pagina van Calisthenics Utrecht Leidsche Rijn voor meer informatie of om je aan te melden voor een training.

  Team StreetGains     08-07-2017 00:07     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.