Magnesium

Filter
0
Onbeperkt
0
Onbeperkt
Magnesium
Weergave:


Bezig met laden...
Vloeibaar Magnesium Liquid Chalk 50ML | StreetGains®
Vloeibaar Magnesium Liquid Chalk 50ML | StreetGains®

Vloeibaar magnesium in een handig meeneemformaat flesje met karabijnhaak.

€ 6,95
Bestellen
Vloeibaar Magnesium Liquid Chalk 250ML | StreetGains®
Vloeibaar Magnesium Liquid Chalk 250ML | StreetGains®

Vloeibaar magnesium laat geen resten achter op kleding, vloer en je equipment.

€ 12,95
Bestellen
Magnesium Chalk Bal | StreetGains®
Magnesium Chalk Bal | StreetGains®

Een chalk bal is extra duurzaam en gaat daardoor erg lang mee.

€ 6,99
Bestellen
Magnesium Chalk Grip Blok 8X | StreetGains®
Magnesium Chalk Grip Blok 8X | StreetGains®

Deze premium magnesiumblokken zijn de meest gebruikte vorm van magnesium.

€ 19,95
Bestellen
Magnesium Chalk Poeder 300GR | StreetGains®
Magnesium Chalk Poeder 300GR | StreetGains®

Magnesium poeder in een handige hersluitbare zak.

€ 12,95
Bestellen
Magnesium Blok Grip Chalk 8x | Lifemaxx®
Magnesium Blok Grip Chalk 8x | Lifemaxx®

Deze set bestaat uit drie magnesiumblokken.

€ 19,95
Bestellen

Verbeter je grip en prestaties met onze magnesiumproducten

Ontdek onze uitgebreide collectie magnesiumproducten, ontworpen om je grip te verbeteren en je prestaties naar een hoger niveau te tillen tijdens je calisthenics en fitness workouts. Of je nu op zoek bent naar vloeibaar magnesium, magnesiumpoeder, magnesiumblokken of een magnesium bal, wij hebben alles wat je nodig hebt om comfortabel en zelfverzekerd te trainen.

Vloeibaar magnesium

Liquid chalk is een vloeibare variant van magnesium. Dit soort magnesium is gemengd met ethanol, waardoor het een vloeibare substantie is. Het grote voordeel van vloeibaar magnesium is, dat het geen magnesium stofwolk produceert. Hierdoor blijft er geen poeder op de vloer, kleding of  je equipment achter. Dit is een uitstekende oplossing wanneer het gebruik van magnesium in jouw sportschool niet is toegestaan of als je de sportomgeving gewoon schoon en netjes wil houden. Liquid chalk is makkelijk mee te nemen en erg gebruiksvriendelijk. Druppel een kleine hoeveelheid op de handpalm en verspreid dit gelijkmatig over je hand. Even wapperen met de handen en de vloeistof verdampt al na een paar seconden, waardoor er een mooie laag magnesium op je handen achterblijft.

Magnesium blok

Een magnesium blok is de meestgebruikte vorm van magnesium. Een blok bestaat uit pure magnesium zonder enige toevoeging van andere stoffen. Het kan in zijn originele blokvorm worden gebruikt of verpulverd worden tot magnesiumpoeder. Deze vorm van magnesium is het snelst en makkelijkst te gebruiken, maar produceert meer stof. Hierdoor kan er magnesiumpoeder op de vloer, kleding of je equipment achterblijven.

Magnesium bal

Een chalk bal is een speciale bolvormige zak gevuld met magnesium. Deze speciale zak bevat zeer veel kleine gaatjes. Wanneer je in de chalk bal knijpt en deze door je handen laat rollen, verplaatst een deel van het magnesium uit de zak zich door deze gaatjes naar je hand. Een chalk bal produceert weinig stof, waardoor de hoeveelheid magnesium dat achterblijft op kleding, vloer en equipment wordt geminimaliseerd. Daarnaast heeft een chalk bal als grote voordeel, dat deze erg duurzaam is en langer mee gaat dan normale magnesiumpoeder.

Magnesium poeder

StreetGains Chalk Poeder is magnesium in poedervorm. Het grote voordeel van magnesiumpoeder, ten opzichte van alle andere vormen, is dat deze eenvoudig met één hand kan worden aangebracht. Dit is extreem handig wanneer je tijdens een set of klim je grip wil verbeteren. Het StreetGains Magnesium Poeder wordt geleverd in een hersluitbare zak. Hierdoor kan het poeder gemakkelijk worden opgeborgen in je sporttas.


Eerder bekeken door jou