Home / Start met jouw weighted calisthenics training

Start met jouw weighted calisthenics training

Welkom bij Weighted Calisthenics - dé manier om je calisthenics-training naar een hoger niveau te tillen en nieuwe uitdagingen aan te gaan, ongeacht je ervaringsniveau. Of je nu een doorgewinterde atleet bent die op zoek is naar progressie of een beginner die zijn krachttraject begint, onze weighted calisthenics-apparatuur biedt een dynamische en effectieve trainingsmethode.

Wat is Weighted Calisthenics?

Weighted Calisthenics is een geavanceerde vorm van calisthenics-training waarbij extra gewicht wordt toegevoegd aan traditionele lichaamsgewichtoefeningen. Deze aanpak daagt de normen van traditionele fitness uit en biedt een unieke combinatie van kracht, stabiliteit en spieropbouw. In plaats van alleen je eigen lichaamsgewicht te gebruiken, voeg je gewichten toe aan oefeningen zoals pull-ups, push-ups en dips om de intensiteit te verhogen en nieuwe spiergroei te stimuleren.

De voordelen van Weighted Calisthenics

 1. Maximale spieropbouw
  Weighted Calisthenics stelt je in staat om je spieren maximaal te belasten en te stimuleren tot groei, waardoor je kracht en spiermassa snel toenemen.
   
 2. Verbeterde progressie
  Door gewichten toe te voegen aan je calisthenics-routine kun je progressie boeken en nieuwe uitdagingen aangaan, waardoor je constant wordt uitgedaagd en gemotiveerd om te groeien.
   
 3. Aanpasbare weerstand
  Met weighted calisthenics kun je de weerstand aanpassen aan je eigen fitnessniveau en trainingsdoelen, waardoor het geschikt is voor zowel beginners als gevorderde atleten.

Bereik je calisthenics doelen met onze weighted calisthenics-apparatuur

 • Spieropbouw
  Weighted Calisthenics is een effectieve methode om spiermassa op te bouwen en kracht te vergroten. Door extra gewicht toe te voegen aan traditionele calisthenics-oefeningen zoals push-ups, pull-ups en squats, stimuleer je de groei van spieren en bereik je een sterker en gespierder lichaam.
   
 • Vetverbranding
  Weighted Calisthenics is ook ideaal voor vetverbranding. Door een gewichtsvest, enkelgewichten en andere vormen van externe weerstand toe te voegen aan je training, verhoog je de intensiteit en stimuleer je een verhoogde calorieverbranding. Dit helpt je om sneller vet te verbranden en je lichaamsvetpercentage te verlagen.
   
 • Functionele kracht
  Een ander belangrijk voordeel van Weighted Calisthenics is de focus op functionele kracht. Door te trainen met extra gewicht verbeter je niet alleen je spierkracht, maar ook je algehele functionele capaciteit. Dit vertaalt zich in verbeterde prestaties in dagelijkse activiteiten en sportieve prestaties.

Ontdek onze Weighted Calisthenics collectie

Ontdek onze hoogwaardige gewichtsvesten, enkel- en polsgewichten, en andere accessoires die speciaal zijn ontworpen om je Weighted Calisthenics-training te verbeteren. Onze producten zijn vervaardigd uit duurzame materialen en ontworpen met het oog op prestaties en comfort, zodat je je volledig kunt concentreren op het verleggen van je grenzen en het bereiken van je fitnessdoelen.